Kurum Adı : Fehmi Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
Faks : 02163122134
WEB Adresi : http://fehmiyilmaz.meb.k12.tr
Adres : ATATÜRK MH SULTANGAZİ CD KUZEY SK NO 4 SANCAKTEPE Sancaktepe merkezden Uysal caddesinin sonunda Sarı evler sitesnin yanındayız. 9ÇN, 122D, 131T, 9Ü,14T Kale durağı okulumuzun yanından geçen bazı otobüs hatlarıdır.

VİZYON
Bünyesinde bulunan her alanda yetiştirdiği bireylerle örnek gösterilen, tercih ve takdir edilen, mesleki eğitimde lider bir kurum olmak.

MİSYON
Ulusal ve uluslar arası piyasalardaki yenilik ve beklentileri analiz ederek değişimi özümseyen, eğitim – özel sektör işbirliği çerçevesinde, doğru zamanda doğru projeleri destekleyen, alanında yüksek öğretime öğrenci hazırlayan bir kurumuz.

Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı :

Derslik Sayısı : Atölye-İşlik Sayısı :
Fen Laboratuarı Sayısı : BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı :
Isınma Şekli : DOĞALGAZ
Öğretim Şekli : TAM GÜN
Ders Başlama ve Bitiş Saati : OKULUMUZDA TAM GÜN EĞİTİM ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR 08:00-16:30
Misafirhane
Bina Kodu : İnternet Bağlantısı :

LOJMAN BİLGİLERİ
Lojman Sayısı :
Lojman Bilgisi :

YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz sancaktepe Merkez e 2 km uzaklıkta, Sancaktepe ile Çekmeköy sınırında Sultangazi cd üzerindedir.
Ulaşım : Avrupa Yakasından 122D, anadolu yakasından 9ÇN, 9Ü, 14T, 131T ile okulun hemen yanındaki kale durağında inerek ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri Bilgisi : Sultangazi Cd. /SANCAKTEPE